Wijsheid op Wielen

Naast mijn vaste praktijkruimtes in Den Haag en Utrecht heb ik een mobiele samenwerking met mijn Groningse collega’s. Bij het werken op locatie laten we tegenwoordig onze caravans thuis. Met plezier komen we met een gezelschap van filosofisch practici om de bezoekers van uw evenement aan filosofische gesprekken te onderwerpen. We maken dan graag gebruik van een caravan, pipowagen, tent of een mooi hoekje op het terrein of in het gebouw.

Wijsheid op Wielen is de naam van deze Groningse samenwerking. Met mijn collega’s Margit Vegter en Alfons Pot hebben we op diverse festivals en bedrijfsbijeenkomsten mini-filosofische gesprekken gevoerd en mensen de mogelijkheid geboden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het voeren van een filosofisch gesprek.

Wijsheid op Wielen op jouw evenement?

Lijkt het je leuk om jouw feest of evenement op te luisteren met Wijsheid op Wielen? Heb je een ander idee of wellicht een vraag, informeer dan naar de mogelijkheden. Om alvast een indruk te krijgen verwijs ik je graag naar: www.wijsheidopwielen.nl