Wijsheid op Wielen

Naast mijn vaste praktijkruimte deel ik met anderen ook een mobiele ruimte in de vorm van een caravan.

Op die manier is het mogelijk om overal waar vragen rijzen, filosofische gesprekken te voeren. Hierin werk ik samen met mijn collega’s Margit Vegter en Alfons Pot, onder de naam Wijsheid op Wielen. We hebben al op diverse festivals en bedrijfsbijeenkomsten mini-filosofische gesprekken gevoerd en mensen de mogelijkheid geboden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het voeren van een filosofisch gesprek.

Wijsheid op Wielen op jouw evenement?

Lijkt het je leuk om jouw feest of evenement op te luisteren met Wijsheid op Wielen? Heb je een ander idee of wellicht een vraag, informeer dan naar de mogelijkheden. Om alvast een indruk te krijgen verwijs ik je graag naar: www.wijsheidopwielen.nl