Praktisch

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je contact met me opneemt plannen we een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen of mijn manier van werken aansluit bij de verwachtingen die je hebt en of deze past bij jou en de vraag die je bezighoudt. Het is ook mogelijk om een gesprek via Skype te voeren.

Een gesprek duurt maximaal 50 minuten inclusief opstart en afronding.
Vervolggesprekken vinden meestal eens in de twee of drie weken plaats. Het aantal gesprekken dat we voeren varieert en is afhankelijk van jouw behoefte. Veel bezoekers bereiken goede resultaten in 10 -15 sessies. Ze hebben samen met de filosofisch practicus hun denken tegen het licht gehouden en hebben het kader waarbinnen zij denken vergroot. Tevens hebben ze geleerd goede vragen te stellen over hun denken, hetgeen hen helpt bij het denken over andere kwesties.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en nodig je van harte uit om contact met me op te nemen voor meer informatie of een eerste vrijblijvend gesprek. Mijn praktijk is gevestigd aan de Suezkade 67 in Den Haag.

Telefonisch kun je me bereiken op 06-511 866 54, een mail kun je sturen naar: info@jacobienvanderlaan.nl

Tarieven naar draagkracht

De tarieven zijn naar draagkracht. Op die manier blijft een serie gesprekken voor iedereen bereikbaar.
Per gesprek betaal je € 65 ( inclusief 21% BTW) . Voor studenten en mensen zonder inkomen is dit bedrag € 35.
Soms is het lage tarief toch te hoog. Geef dit dan gerust aan tijdens de kennismaking.
We zoeken dan samen naar een oplossing.

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau?  Wellicht kun je iemand verrassen met een bon voor een goed gesprek! Met deze bon geef je iemand een gesprek in mijn filosofische praktijk cadeau. Degene die deze cadeaubon ontvangt kan hiermee zelf een afspraak maken voor een filosofisch gesprek, waaraan een korte kennismaking voorafgaat.

Indien de ontvanger daarna meer filosofische gesprekken wenst, gelden de tarieven zoals die op mijn website vermeld staan. Je kunt de cadeaubon (á 35 euro) per mail bestellen, in de praktijk ophalen of per post ontvangen. Vragen of direct bestellen? Mail naar info@jacobienvanderlaan.nl of bel 06-51186654.