Praktisch

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je contact met me opneemt plannen we een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen of mijn manier van werken aansluit bij de verwachtingen die je hebt en of deze past bij jou en de vraag die je bezighoudt. Het is ook mogelijk om een gesprek via Skype te voeren.

Een gesprek duurt maximaal drie kwartier.
Vervolggesprekken vinden meestal eens in de twee of drie weken plaats. Het aantal gesprekken dat we voeren varieert en is afhankelijk van jouw behoefte. Veel bezoekers bereiken goede resultaten in 10 -15 sessies. Ze hebben samen met de filosofisch practicus hun denken tegen het licht gehouden en hebben het kader waarbinnen zij denken vergroot. Tevens hebben ze geleerd goede vragen te stellen over hun denken, hetgeen hen helpt bij het denken over andere kwesties.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en nodig je van harte uit om contact met me op te nemen voor meer informatie of een eerste vrijblijvend gesprek. Mijn praktijk is gevestigd aan de Suezkade 67 in Den Haag.

Telefonisch kun je me bereiken op 06-511 866 54, een mail kun je sturen naar: info@jacobienvanderlaan.nl

Tarieven naar draagkracht

Om filosofische gesprekken voor iedereen mogelijk te maken werk ik met tarieven naar draagkracht. In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de kosten. Iedereen kan zelf bepalen in welke tariefgroep hij/zij valt. Wanneer het tarief toch een probleem vormt, geef dat dan gerust aan, dan bespreken we dat.

De tarieven zijn per sessie en inclusief btw. Een sessie duurt maximaal 50 minuten, inclusief opstart en afronding.

Op basis van bruto maandinkomen

Studenten € 25
Tot 1500 euroin overleg
1500- 2500 euro€ 50
2500- 4000 euro€ 70
4000-6000 euro€ 85
6000 – 9000 euro€ 100
> 9000 euro€ 125

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau?  Wellicht kun je iemand verrassen met een bon voor een goed gesprek! Met deze bon geef je iemand een gesprek in mijn filosofische praktijk cadeau. Degene die deze cadeaubon ontvangt kan hiermee zelf een afspraak maken voor een filosofisch gesprek, waaraan een korte kennismaking voorafgaat.

Indien de ontvanger daarna meer filosofische gesprekken wenst, gelden de tarieven zoals die op mijn website vermeld staan. Je kunt de cadeaubon (á 35 euro) per mail bestellen, in de praktijk ophalen of per post ontvangen. Vragen of direct bestellen? Mail naar info@jacobienvanderlaan.nl of bel 06-51186654.